Πολωτικά Γυαλιά ηλίου Polarized gyalia ilioy

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΩΤΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ( POLARIZED ) ?

Οι πολωτικοί φακοί που χρησιμοποιούνται στα γυαλιά ηλίου, λειτουργούν ως φίλτρα στις διάφορες τυχαίες διευθύνσεις του φυσικού φωτός.

Τα ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ POLARIZED Μειώνουν σε μεγάλο ποσοστό ή ακόμα και εξαλείφουν τις αντανακλάσεις και το θάμπωμα στις επιφάνειες που γυαλίζουν. Άρα μας βοηθούν να βλέπουμε καθαρότερα και χωρίς γυαλίσματα τα αντικείμενα όταν βρισκόμαστε στον ήλιο.

Φανταστείτε πως στέκεστε στην όχθη μίας λίμνης ένα ήρεμο πρωινό. Αυτό που βλέπετε είναι μία γυαλιστερή-σαν καθρέπτης-επιφάνεια του νερού, χωρίς λεπτομέρειες και με χαμηλό contrast των χρωμάτων. Φορώντας τα πολωτικά σας γυαλιά ηλίου αυτός ο "γυαλιστερός καθρέπτης" αντικαθίσταται με μια εικόνα με λεπτομέρειες, βαθιά χρώματα και πολύ καλή αντίθεση. Αυτό είναι το πρακτικό αποτέλεσμα των πολωτικών φακών.   

Το φως που αντανακλάται από επιφάνειες όπως η επίπεδη άσφαλτος του δρόμου ή τα νερά της θάλασσας είναι κατά μεγάλο ποσοστό οριζόντια πολωμένο. Καθώς αυτό το φως εισέρχεται στον οφθαλμό, προκαλεί το λεγόμενο θάμβος. Αυτό το οριζόντια πολωμένο φως μπλοκάρεται από τα πολωτικά φίλτρα των φακών των γυαλιών, που έχουν κάθετο προσανατολισμό.

Το αποτέλεσμα με τα ΠΟΛΩΤΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ; Ελαχιστοποίηση της ενοχλητικής και μερικές φορές επικίνδυνης αντηλιάς.

Γι'αυτό το λόγο τα polarized γυαλιά ηλίου βοηθάνε ιδιαίτερα και όσους τους αρέσει η ποδηλασία και είναι γενικά λάτρεις των αθλητικών και outdoor δραστηριοτήτων.

Δες εδώ τα καλύτερα Πολωτικά Επώνυμα γυαλιά ηλίου της αγοράς RIP CURL με Ultra Polarized φακούς. 

 

Τα πολωτικά γυαλια ηλιου που όχι μόνο δεν μειώνουν το contrast, αλλά το αυξάνουν και μάλιστα με θεαματικά αποτέλεσματα. Τα ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ με πολωτικά φίλτρα στους φακούς προσφέρουν και στον πιο απαιτητικό χρήστη την καλύτερη σε ασφάλεια και ποιότητα όραση.

Οφέλη

·        Μειώνουν την καταπόνηση των οφθαλμών, μεγαλύτερη άνεση
·        Βελτιώνουν την οπτική οξύτητα, παρέχοντας ασφάλεια
·        Τα μάτια νοιώθουν ξεκούραστα
·        Ρεαλιστική αντίληψη περιβάλλοντος
·        Μειώνουν τις αντανακλάσεις και έτσι αυξάνουν την οπτική ευκρίνεια

"Προσφέρουν" στην όραση πιο πολλά και πιο ζωντανά χρώματα

 

Τα πολωτικά γυαλιά ηλίου είναι ιδανικά για οδήγηση, σκι, σκάφος, ψάρεμα, την παραλία,

την πόλη, όσους αγαπούν τις εξωτερικές δραστηριότητες και τα extreme sports,

αλλά και οπουδήποτε υπάρχει έντονη ηλιοφάνεια.

 

 


Ι. Δαμασκηνού 11
Πάτρα 26331
261 6007070
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
facebook          style blog   style blog