Γιατί εμάς

Γιατί να προτιμήσετε εμάς ?

Πολύ καλή και στοχευμένη ερώτηση…

Πιστεύουμε πως έχουμε παραπάνω από μία απαντήσεις :

Επειδή το 95% των κωδικών μας, ειδικά στα γυαλια ηλιου και τα κοσμήματα, είναι ετοιμοπαράδοτα και αποστέλλονται άμεσα, αφού εισάγουμε εμείς απ'ευθείας από τα εργοστάσια.

Γιατί σε εμάς θα βρείτε μόνο αυθεντικά προϊόντα και όχι απομιμήσεις. 

Γιατί στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα στην καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής.

Γιατί θέλουμε, μπορούμε και επιδιώκουμε να έχουμε προσωπική επαφή μαζί σας, για να σας ακούμε και να βελτιωνόμαστε συνεχώς.

Γιατί έχουμε την εμπειρία που χρειάζεται για να σας παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Επειδή μπορείτε να μας επιστρέψετε ότι δεν σας ικανοποιεί και να πάρετε τα χρήματά σας πίσω.

Γιατί ανανεώνουμε τους κωδικούς μας συνεχώς και σας προσφέρουμε τις πιο νέες προτάσεις της μόδας, από την Ευρωπαϊκή αγορά.

Επειδή οι αποκλειστικές μας συνεργασίες και η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν μεγάλες εταιρείες του χώρου, όπως η Rip Curl με γυαλιά ηλίου, γυναικείες τσάντες, κοσμήματα με κρύσταλλα Swarovski και ρολόγια ανδρικά και γυναικεία, είναι η καλύτερη εγγύηση για εσάς. 

Τέλος γιατί είμαστε μία 100% Ελληνική επιχείρηση με φιλική, προσωπική επαφή με όλους τους πελάτες μας και θα είμαστε πάντα εδώ για να κουβεντιάσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις για ότι χρειάζεστε ή σκέφτεστε.

Εμείς θέλουμε να κάνουμε φίλους… όχι μόνο πελάτες !!!

Όλες οι νέες τάσεις της μόδας και ότι πιο νέο και μοντέρνο κυκλοφορεί στην Ευρωπαϊκή αγορά είναι διαθέσιμο στο e-shop μας και μάλιστα σε πολύ συμφέρουσες τιμές. 

Στα γυαλιά ηλίου πρέπει να ξέρετε ότι παραλαμβάνουμε όλα τα νέα μοντέλα των εταιρειών αμέσως μόλις είναι έτοιμοι οι νέοι κατάλογοι της σεζόν έτσι ώστε να γνωρίζετε πρώτοι από όλους τις νέες τάσεις. 

 


Ι. Δαμασκηνού 11
Πάτρα 26331
261 6007070
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
facebook          style blog   style blog