Γυαλιά ηλίου Γυναικεία

DG Γυαλιά ηλίου Γυναικεία

Κωδικός Προϊόντος: #dg432mixd
Τιμή:
35,00€

Τιμή Προσφοράς:
20,00€
κερδίζεις
15,00€
Διαθέσιμο

 

Γυναικεία γυαλιά ηλίου DG American brand, μοντέρνο στυλ, άριστη ποιότητα κατασκευής με προσοχή στην λεπτομέρεια. Πληρούν όλες τις Ευρωπαϊκές και Αμερικάνικες FDA προδιαγραφές ποιότητας και τους κανονισμούς ασφάλειας. Έχουν σήμανση CE για προστασία UV 400. Στην τιμή περιλαμβάνεται η θήκη μεταφοράς και πανάκι καθαρισμού. Τα γυαλιά ηλίου με την εμπορική ονομασία DG είναι κατοχυρωμένο Brand Name στην Αμερική και δεν αποτελεί αντιγραφή κανενός άλλου.

Διαστάσεις :

6414

125 

 

 

Στην τιμή περιλαμβάνεται η θήκη μεταφοράς και πανάκι καθαρισμού.   


Εγγύηση ότι η φωτογραφία του προϊόντος είναι 100% real και αποτυπώνει σε απόλυτο βαθμό αυτό που θα παραλάβετε. 


Εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Αν για κάποιο λόγο το προϊόν που αγοράσατε δεν σας ικανοποιεί και θέλετε να το επιστρέψετε, θα επικοινωνήσετε μαζί μας έτσι ώστε να μπορέσουμε να σας στείλουμε πίσω τα χρήματά σας.
Στο eshop μας θα βρείτε μόνο Αυθεντικά Original προϊόντα απ'ευθείας από τις επίσημες εταιρίες και τα εργοστάσια κατασκευής, που συνοδεύονται με όλα τα πιστοποιητικά ποιότητας και όχι φθηνές, κακές απομιμήσεις αυτών.

 

Όλα τα γυαλιά ηλίου που εισάγουμε καθώς και όλα τα προϊόντα που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι πιστοποιημένα με CE και πληρούν όλες τις προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Κολοκοτρώνη 34
Πάτρα 26221
261 6007070
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
facebook          style blog   style blog