Ανδρικά Γυαλιά ηλίου AVIATOR

 Ανδρικά Γυαλιά ηλίου AVIATOR

Κωδικός Προϊόντος: #BC5003
Τιμή:
37,00€

Τιμή Προσφοράς:
24,00€
κερδίζεις
13,00€
Διαθέσιμο

 

Γυαλιά ηλίου Aviator με Gunmetal σκελετό, ελλατήρια στους μεντεσέδες των μπράτσων και μαύρους φακούς. Πληρούν όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας και τους κανονισμούς ασφάλειας με πιστοποιητικό CE για προστασία UV 400, εναρμονισμένο με την 89/686/EEC Directive της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Διαστάσεις 58 - 14 - 140. Στην τιμή περιλαμβάνεται η θήκη μεταφοράς και πανάκι καθαρισμού.

Δες το Test UV 400 Protection στην φωτογραφία κάτω από το προϊόν.


Εγγύηση ότι η φωτογραφία του προϊόντος είναι 100% real και αποτυπώνει σε απόλυτο βαθμό αυτό που θα παραλάβετε. 


Εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Αν για κάποιο λόγο το προϊόν που αγοράσατε δεν σας ικανοποιεί και θέλετε να το επιστρέψετε, θα επικοινωνήσετε μαζί μας έτσι ώστε να μπορέσουμε να σας στείλουμε πίσω τα χρήματά σας.
Στο eshop μας θα βρείτε μόνο Αυθεντικά Original προϊόντα απ'ευθείας από τις επίσημες εταιρίες και τα εργοστάσια κατασκευής, που συνοδεύονται με όλα τα πιστοποιητικά ποιότητας και όχι φθηνές, κακές απομιμήσεις αυτών.

 

Όλα τα γυαλιά ηλίου που εισάγουμε καθώς και όλα τα προϊόντα που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι πιστοποιημένα με CE και πληρούν όλες τις προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Κολοκοτρώνη 34
Πάτρα 26221
261 6007070
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
facebook          style blog   style blog